Ce ne mai rămâne?

Lorena mereu îmi spune că trebuie să profităm de timpul pe care îl avem, pentru că se poate schimba totul în următoarea secundă. De când am ajuns o ființă specială, nu prea văd rostul vorbelor ei, așa că nu îi dau dreptate mereu.

Dar apoi mă gândesc la cei ca noi, care au pierdut totul în condiții violente. E cam greu să te recuperezi după așa ceva, mai ales când ai o eternitate la dispoziție pentru… nimic? Adică, să stai să te urăști pe tine și pe ceilalți… Asta nu e viață.

Sunt printre puținii strigoi care au văzut în transformare o a doua șansă. Un fel de eliberare dintr-o existență care era doar o închisoare. Pentru mine așa a fost, pentru că acum sunt liber să fac aproape totul. Aproape, pentru că unele lucruri rămân doar ale oamenilor.

În schimb, mă întreb sincer ce o să se întâmple cu Natalia. Dragoș are o eternitate la dispoziție să ne facă viața un calvar, iar noi, să încercăm să îl oprim.

Dar ea? Ea e prinsă la mijloc, și nu e o situație plăcută deloc.

Apropo, Andrei a câștigat și acum trebuie să îi cumpăr o motocicletă nouă. Propuneri? 🙂

T.

Jurnal de Strygorra #3

2 thoughts on “Ce ne mai rămâne?”

  1. Si ai facut foarte bine ca ai vazut transformarea ca pe o a doua sansa. Cine spune ca mortii nu se pot distra? O viata libera,in care poti face aproape si imposibilul cu siguranta este mai palpitanta decat cea de om. Sunt sigura ca esti de accord. Cat despre Natalia,sper sa treaca peste toate aceste obstacole.Pariu ca totul va fi bine.Si fac pariu pe o moneda de 50 de bani,deoarece sunt doar un muritor de rand caruia nu-i place sa cumpere motociclete.Cum stiu in schimb ca pentru un nemuritor ca tine banii nu sunt o problema[din moment ce ai fost destul de nebun sa faci pariu cu Andrei] ce ai zice sa-i iei o motocicleta triumph thunderbird storm sau nu stiu…bmw r1200gs triple black? Habar n-am,nu ma prea pricep :)) Uita-te pe un catalog mai bine.Sau stii ceva? Poti oricand sa inventezi un motiv si sa confisti motocicleta unui ‘mafioso’ [ca tot lucrezi in politie].Zic si eu.E si asta o idee,nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s