Despre serie

Supremația și viața eternă. Dragoș a obținut ce și-a dorit dintotdeauna, fără să-i pese de sufletele rămase în urmă. Dar amintirea unei singure nopți distruge echilibrul pe care l-a căutat mereu. Stăpânit de furie și durere, este dispus să sacrifice orice pentru a-și duce răzbunarea la capăt. Până și sufletele celor nevinovați.

În Strygorra, tărâmul aflat între real și fantastic, liniștea este distrusă de o amenințare de acum șase secole. Atacul este așteptat în fiecare secundă, iar dușmanul privește atent totul din depărtare, căutând momentul potrivit. Doar cinci persoane mai pot oferi liniștea unui popor deja blestemat, unde o singură legendă, pe care toți o așteaptă de sute de ani, le mai poate alina durerea. Dar salvarea este mai aproape decât au crezut.

Natalia credea că avea tot ce-și putea dori un adolescent. O familie unită, prieteni adevărați și visuri mărețe. Însă aparențele înșală întotdeauna, iar pierderea echilibrului distruge realitatea perfectă. Natalia înțelege din prima zi că Lorena nu este o fată ca toate celelalte. Odată cu apariția ei, secrete bine păstrate ies la iveală, într-un drum ce duce doar la pierzanie.

Amintirile unei povești de iubire din trecut se întorc în prezent, în căutarea răzbunării. O prietenie pe cât de interzisă, pe atât de necesară.

Trădări, minciuni, întâlniri surprinzătoare și secrete mortale. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu…

Până acum:

“Destine pierdute” – primul volum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

La granița dintre viață și moarte, eternitatea are propriul ei sfârșit.

%d bloggers like this: